Figurer - Johnny Bravo

Johnny Bravo är en amerikansk animerad tv-serie skapad av Van Partible för Cartoon Network, och sändes från 14 juli 1997 till 27 augusti 2004.
Serien handlar om titelkaraktären, som är löst baserad på Elvis Presley.
Johnny Bravo är en muskulös ung man som bär solglasögon och bor hos sin mamma och försöker få kvinnor att träffa honom, men han brukar inte lyckas.
Han hamnar i bisarra situationer och svårigheter, ofta tillsammans med gästkaraktärer som Donny Osmond eller Adam West.
Hela serien var känd för sina vuxna humor och popkulturreferenser.

Serien är inriktad på Johnny Bravo, en solglasögonklädd, muskulös, pompös, högmodig narcissist och starkt självutnämnd kvinnokvinnare med en Elvis Presley-lik röst, uppenbarligen av italienskt arv, som lever i Aron City (en nick till Presleys mellannamn).
Avsnitten kretsar vanligtvis kring att han försöker få en kvinna att stämma träff med honom, även om hans framsteg vanligtvis avvisas och resulterar i att kvinnan i fråga skadar honom på ett komiskt sätt på grund av hans burdusa sätt.
Johnnys följeslagare är Bunny "Mamma" Bravo (Brenda Vaccaro), hans livliga, omtänksamma, utåtriktade, lika svaga mor; och Little Suzy (Mae Whitman), en pratsam och intelligent liten flicka från grannskapet som gillar att irritera Johnny, även om han sällan kommer ihåg hennes namn.

Källa: Wikipedia

Johnny Bravo - Fandom
Johnny Bravo - Youtube
Föreslå En Länk

Klicka för större bild.