Figurer - Trash Bag Bunch

Trash Bag Bunch är den första av två serier som publicerats av Galoob under namnet 'Bunch'. Medan Trash Bag Bunch såldes världen över såldes Bad Eggz Bunch, som följde 1992 bara i europa.

Trash Bag Bunch, eller TBB, består av två klaner: 18 goda och 18 skurkar! De goda är 'Disposers' som kämpar för en renare värld, och skurkarna är 'Trashors' som utkämpar giftiga krig! Dessa två klaner började slåss med varandra på deras värld, men striden nådde till slut jorden!

Figurerna såldes i små gröna soppåsar som var förseglade. När de placerades i vatten, löstes påsarna upp, vilket gjorde att figurerna sjönk till botten. I var 24e påse lade Galob i 2 stycken Trash figurer! (Det två figurer som användes för detta var # 35 infector och # 36 Wastor.)

Trash Bag Bunch hade inte någon tecknad film, film, eller serietidning knutet till figurerna. Vad det hade var ett lyckat 'skräp' och skyddande av miljö tema, vilket var framgångsrikt i slutet av 80-talet och början av 90-talet.

En av de bästa sakerna med figurerna är den mångfald av former och storlekar som såldes.
Det finns muterade djur, läskiga aliens, robotar, skelett och snubbar i coola rymddräkter med kraftiga vapen. och dom kom i en mängd färger som ljust grönt, gult och rosa!
Källa: MinifiguresXD

Melbirnkrant.com - Trash Bag Bunch
Bogleech.com - Trash Bag Bunch
MinifiguresXD - Trash Bag Bunch
Föreslå En Länk

Klicka för större bild.

Serie 1



Serie 2