Figurer - Gamoja

Efter att Fistful Of Power serie 3 aldrig tog fart, ersattes det med ett helt nytt spel, Gamoja.

Gamoja är ett spel med miniatyrfigurer som släpptes 2006, från Re: Creation Group Plc. och skapade av Genie leksaker plc.
Spelarna ska samla en av de 46 "Gamoja" karaktärerna till att slåss med varandra. Var och en 45 figurer finns i 2 utföranden (god tvilling eller elak tvilling), med undantag för Ultimoja, vilken är mycket sällsynt och endast tillgänglig i etn unik metallfärg.

En gång vart 5000 år, hamnar planeterna i en linje och udda varelser stiger då upp från underjorden upp på jordens yta, för att kämpa i en turnering gott mot ont.
Varje Gamoja har en tvilling, en är god och den andra är ond. Den goda Gamoja tenderar att vara mer färgrik, medan de onda tvillingar är ofta mörkare. Men Gamoja tvillingarna har båda samma poängvärde.
Åldern på en Gamoja ingår också, och ålder, i miljoner år, finns vid foten av en Gamoja

Gamoja fanns från början i tre utföranden: en Gamoja Starter Pack, en 5 Gamoja Booster Pack, och en Gamoja Monsterpåse (Att förvara Gamoja i). Starter Pack levererades med fyra exklusiva Gamoja och en exklusiv meteor boll, medan Monsterpåsen kom med en exklusiv Gamoja, Bengara. Varje monsterpåse rymmer 20 Gamoja.

När man köpte en två eller 5-pack av gamoja kunde man om man hade tur hitta ultimojais som ansåg ovanligast av alla gamoja som isshiny, med bara 1000 tillverkade.
Källa: Wikipedia

Minifigures XD - Gamoja
Föreslå En Länk

Klicka för större bild.